Vakantiepark So What

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Vakantiepark So What

Het gezellige Vakantiepark So What bestaat inmiddels al meer dan vijftig jaar en is niet meer weg te denken van het eiland. Het is een kleinschalig park, fraai gelegen temidden van het groen. Ideaal voor gezinnen met kinderen, maar eigenlijk voor álle leeftijden.
Deel deze pagina

Een kindvriendelijk vakantiepark op Texel

Groen, rust en ruimte. Vakantiepark So What beschikt over alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie op Texel. Verblijf in één van de villa’s of bungalows en geniet van de natuurrijke omgeving. Ervaar een ultiem vakantiegevoel bij vakantiepark So What!

Ligging
Gelegen aan het bos en omringd door prachtige natuurgebieden, bevindt zich vakantiepark So What. Het gebied is daarmee ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Daarbij ben je in een mum van tijd bij het strand van badplaats De Koog en bij het grootste dorp van Texel: Den Burg. Door de gunstige ligging is het vakantiepark So What de perfecte uitvalsbasis voor je verblijf op Texel.

 

Kindvriendelijk
Het gezellige vakantiepark staat naast haar ligging, bekend om haar persoonlijke aandacht, gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Daarbij is het park zeer kindvriendelijk. Zo kunnen kinderen zich prima vermaken in de speeltuin op het terrein. Voor elke leeftijd is er een speeltoestel te vinden, waaronder een veerwip, stacourousel en tuimelrek.

 

Bungalows
Op het vakantiepark staan twinting bungalows. Vrijwel allemaal zijn ze verschillend qua interieur en indeling, maar hebben allen één ding gemeen: ze zijn zeer comfortabel! Tevens hebben de bungalows een heerlijk terras op het zuiden en is er voldoende privacy door de groene omgeving. De bungalows zijn daarbij geschikt voor vier, vijf en zes personen.

 

Villa’s
Voor wie meer luxe verlangt, kan sinds 2020 ook een villa huren bij So What. De twintig vrijstaande villa’s zijn ruim opgezet en verspreid over het park. Daarbij zijn de villa’s van alle gemakken voorzien en hebben de meeste een heerlijk whirlpool ligbad. De villa’s zijn geschikt voor zes en acht personen.

Vakantiepark So What

Californiëweg 29
1796 PA
De Koog

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp