Waddenstaete

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
TEXEL
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Vlakbij badplaats De Koog, aan de Bosrandweg ligt Villapark Waddenstaete. Dit fraaie resort, met negen grote luxe vakantievilla’s, ligt direct aan de rand van het bos en natuurgebied Het Alloo, onderdeel van Nationaal Park Duinen van Texel. Badplaats De Koog ligt op iets meer dan een kilometer.
Deel deze pagina

Villapark Waddenstaete bij badplaats De Koog

Vlakbij badplaats De Koog, aan de Bosrandweg ligt Villapark Waddenstaete. Dit fraaie resort, met negen grote luxe vakantievilla’s, ligt direct aan de rand van het bos en natuurgebied Het Alloo, onderdeel van Nationaal Park Duinen van Texel. Badplaats De Koog ligt op iets meer dan een kilometer.

Luxe, rust en privacy kenmerken het verblijf op dit rustige, kleine villapark. Alle villa’s (vier-, vijf-, zes- en achtpersoons) zijn comfortabel ingericht en hebben een hout- of gaskachel. De accommodaties hebben een oppervlakte van 120m2, dus alle ruimte. Alle huizen op Waddenstaete hebben een andere indeling en zijn door de eigenaren gezellig ingericht. Sommige villa’s hebben een slaapkamer beneden, bij andere is gekozen voor een zeer ruime woonkamer, dan zijn er twee of drie slaapkamers (met boxspringbedden) op de bovenverdieping. De keuken beschikt over alle noodzakelijke apparatuur en elke villa heeft een douche, whirlpool en Finse sauna. Enkele villa’s hebben een stoomcabine en zonnebank. Vanzelfsprekend is er overal wifi.

Rondom het huis is een terras met tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin. Maar ook rondom het park is voldoende speelgelegenheid! Villapark Waddenstaete ligt direct aan een bos dat grenst aan natuurpark Het Alloo. Wandelen, fietsen, sporten, alles kan hier direct ‘vanuit huis’.

Het gezellige dorp De Koog, met z’n vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes, is vlakbij. Het dorp heeft twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. Den Burg, de hoofdplaats van het eiland, ligt op vijf kilometer en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. Zwemparadijs Calluna is lopend bereikbaar en dat geldt ook voor de manege en de tennisbaan. Het strand ligt op anderhalve kilometer en ook de natuurgebieden de Muy en de Slufter zijn dichtbij.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van ruimte en comfort mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.

Villa Verhuur Texel

Pontweg 190
1796 ME
De Koog

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp