De Witte Hoek

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
TEXEL
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Het luxe villapark De Witte Hoek ligt fraai onder de Waddendijk, op het uiterste puntje van het eiland en op vijf minuten lopen van de Waddenzee. Op twee kilometer ligt De Cocksdorp, Texels meest noordelijke dorp. Vlakbij is ook de vuurtoren. Echt een op en top eilandlocatie.
Deel deze pagina

Een Huis huren op Texel bij De Witte Hoek

Op het kleinschalige park, te midden van het groen, liggen verschillende types accommodaties. Er zijn vijf luxe rietgedekte villa’s en vier iets eenvoudiger bungalows. Eén villa heeft een oppervlakte van 170m2 en een extra wellness en Finse Sauna, de andere vier hebben een oppervlakte van 125m². De villa’s zijn zeer comfortabel en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzend een badkamer met whirlpool en stortdouche. Op de verdieping zijn twee riante slaapkamers, waarvan een met zonnebank. De luxe badkamer heeft een tweepersoonsdouche, stoomcabine en tweede toilet.

De bungalows zijn eenvoudiger maar evenzeer comfortabel en gezellig ingericht. Ook hier bevindt zich een slaapkamer op de begane grond en twee op de verdieping, met boxspring bedden. In de berging zijn een wasmachine en droogtrommel.

In de omgeving van het park is van alles te doen en te beleven. Het gezellige dorp De Cocksdorp, met winkels, een goede supermarkt en cafés en restaurants, is vlakbij. En verder is de natuur rondom, met zowel de Noordzee als de Waddenzee vrijwel binnen zicht en op loopafstand verschillende strandpaviljoens. Vanaf het strand bij Paal 33 vertrekt in het seizoen de boot naar Vlieland. Wie van golf houdt kan terecht op Golfbaan de Texelse.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van ruimte en comfort mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.

Villa Verhuur Texel

Vuurtorenweg 122
1795 LN
De Cocksdorp

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp