Hotel Texel

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Texels eten en drinken
Restaurants Texel
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Boutique Hotel Texel

Het familiaire Boutique Hotel Texel biedt het beste van drie werelden. Luxe kamers, verse streekgerechten van eigen land en een unieke Spa Woolness. Je verblijft op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter en De Muy.
Deel deze pagina

Boutique Hotel Texel en Spa Woolness

Luxe overnachtingen
Boutique Hotel Texel is geen doorsnee hotel. Binnen heerst een warme, huiselijke sfeer en buiten geniet je van de altijd veranderende landschappen van het eiland. Na een mooie wandeling of museumbezoek is het heerlijk opwarmen in de spa en genieten in het restaurant. Er staan streekgerechten klaar met ingrediënten geteeld op eigen boerderij. De chef en zijn team houden combinaties simpel om zo elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. Elk seizoen is er een nieuwe kaart, gevuld met seizoensproducten. Na een nacht onder een heerlijk Texeler dekbed wordt je uitgerust wakker in een van de sfeervolle hotelkamers. Geniet van het geluid van fluitende vogels en het uitzicht over de landerijen. Er staat een uitgebreid ontbijt klaar met verse jus, Texelse branding koffie, croissants en knapperig brood van eigen geteelde granen.

Spa Woolness
Spa Woolness is wellness op z’n Texels. Tijd speelt geen rol. Geniet van een heerlijke behandeling, het zwembad en de spa. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een manicure, pedicure, wolbad, of een behandeling in de haarspa of schoonheidssalon. Daarnaast biedt Boutique Hotel Texel ontspannende yoga-sessies en coaching wandelingen. Alle behandelingen zijn afgestemd op jouw wensen en speciaal op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met eventuele klachten of lichamelijke aandoeningen. In de salons werken gediplomeerde specialisten, die zorgen voor een geweldige ervaring.

Locatieverhuur
Boutique Hotel Texel is door de ambiance, locatie en gastvrijheid een fantastische plek voor een feest, bruiloft, conferentie, vergadering of training. De grote zaal biedt ruimte aan 80 gasten. Bij mooi weer is het genieten op het loungeterras of in de tuin van het hotel.

Boutique Hotel Texel

Postweg 134
1795 JS
De Cocksdorp

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp