Hotel Tesselhof

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
Musea Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Hotel Tesselhof

Wie heerlijk comfortabel wil overnachten op Texel, in de directe nabijheid van natuur, strand én gezelligheid, kiest voor het driesterrenhotel Hotel Tesselhof in De Koog. De familie Brons en hun medewerkers ontvangen u hartelijk in hun fijne accommodatie.
Deel deze pagina

Hotel, appartementen en suites in De Koog

De hotelkamers, appartementen, suites en familiesuites van Hotel Tesselhof zijn allemaal even fijn om te verblijven: ruim, licht en comfortabel vormen hier de kernwoorden. De kamers zijn standaard voorzien van een comfortabel zitgedeelte, kabel-tv, telefoon, bureau en wifi én – heerlijk als het wat killer is – een plavuizenvloer met vloerverwarming. De meeste kamers hebben bovendien een terras of balkon. Sommige kamers zijn extra luxe en hebben bijvoorbeeld een aparte slaapkamer, een stoomdouchecabine of een eigen sauna. Het kan niet anders of hier op deze heerlijke plek ervaart iedere bezoeker direct de rust van het eiland. Onthaasten in optima forma!

Hotel Tesselhof begint de dag graag goed met een uitgebreid ontbijt. Elke ochtend, zeven dagen in de week, staat er een mooi ontbijtbuffet klaar, met verse croissants, verschillende soorten brood, vruchtensappen en fruit of yoghurt met muesli. Een perfecte basis voor een stevige strandwandeling of een lekkere fietstocht! Want, behalve vele winkels, terrasjes, cafés en restaurants, biedt de directe omgeving van De Koog ook heel veel natuur. Alle ruimte om te wandelen, fietsen, paardrijden en sporten in de bossen en natuurgebieden in de directe omgeving. Ook het strand is vlakbij. En wie wil golfen kan terecht op de fraaie golfbaan De Texelse, 12 kilometer verderop bij De Cocksdorp.

Het hotel beschikt tot slot over een uitstekend eigen restaurant in Bourgondische stijl, met de naam La Casserole. In de zithoek met openhaard of in de sfeervolle serre is het genieten geblazen. Op zomerse dagen worden ontbijt, lunch en diner desgewenst geserveerd op het terras. Ook niet-hotelgasten kunnen in dit restaurant terecht. Het bevindt zich middenin de gezellige Dorpsstraat van De Koog.

Hotel Tesselhof

Kaapstraat 39
1796 AE
De Koog

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp