Grand Hotel Opduin

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken
DOEN
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
Evenementen
TEXEL
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Grand Hotel Opduin

Grand Hotel Opduin is al vele jaren een begrip op het eiland en ver daarbuiten. Luxe en comfort gaan in dit Texelse tophotel hand in hand met gastvrijheid en een ongedwongen ‘huiskamergevoel’. Dit is echt een plek om jezelf en je partner, familie of vrienden eens helemaal te verwennen.
Deel deze pagina

Luxe kamers en suites in badplaats De Koog

Hotel Opduin is een van de oudste hotels van Texel. Het begon ooit als pension Villa Op Duin, in 1934. In die tijd, toen toerisme op Texel nog nauwelijks bestond en De Koog nog een vlekje was op de kaart, was het starten van een pension een bijzondere en gewaagde onderneming. En bijzonder is Hotel Opduin, dat in de loop der jaren steeds opnieuw werd aangepast aan de wensen en eisen van de tijd, altijd gebleven.

De luxe kamerssuites en appartementen zijn vanzelfsprekend ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ze bieden een fraai uitzicht over badplaats De Koog, het bos en de duinen. Vanaf het eerste moment ervaar je hier het ultieme vakantiegevoel. Op elke kamer staat een Nespresso-apparaat en een waterkoker en op iedere etage is een ‘maxibar’ met een zeer uitgebreid assortiment versnaperingen en drankjes. Desgewenst staat er een koelkastje op de kamer klaar. Daarnaast beschikt Opduin over een bruidssuite en is er een bijzonder fraaie vrijstaande vakantievilla, vlakbij, in de duinen.

Ook verder biedt hotel Opduin alles wat je je kunt wensen: een luxe binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en solarium, een uitgebreid programma beauty & wellness, een fitnessruimte, tennisbaan en tal van andere sportfaciliteiten, waaronder een golfarrangement én de mogelijkheid om een personal coach te boeken om sportief mee op pad te gaan in de Texelse natuur.

En dan vergeten we nog het uitstekende restaurant, waar chef-kok Aart Wijker en zijn team de heerlijkste gerechten bereiden met een ‘Texels-Franse slag’ en met seizoensgebonden producten die zoveel mogelijk bij Texelse producenten worden ingekocht.

Tot slot heeft Grand Hotel Opduin strandhuisjes te huur, kunnen gezinnen gebruikmaken van een bolderkar én staat er voor de hond een mand klaar. Kortom: bij Grand Hotel Opduin ontbreekt het de gasten echt aan niets.

Grand Hotel Opduin

Ruijslaan 22
1796 AD
De Koog

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp