Hotel Het Uilenbos

Doorzoek de Texel Informatie website
Vind hier de informatie die je zoekt om het eiland te ontdekken
Zoeken
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
DOEN
Evenementen
Musea Texel
Winkels op Texel
Activiteiten Texel
TEXEL
Natuur Texel
Geschiedenis van Texel
Dorpen op Texel
Typisch Texel
Vervoer op Texel
Opmerkelijke Texelaars
Geen onderdeel van een categorie
SLAPEN
Hotels op Texel
Campings op Texel
Bungalows / Villa's op Texel
Appartementen / Chalets op Texel
ETEN
Restaurants Texel
Texels eten en drinken

Suggesties: weergetijdende koogvuurtorenhavenstrand

Hotel Het Uilenbos

Alleen om die mooie naam al, zou je er willen logeren. Het markante familiehotel Het Uilenbos ligt ook echt tegenover het bos en tegelijk op slechts 400 meter lopen van het gezellige centrum van badplaats De Koog. De familie Gort en Halsema heten u van harte welkom.
Deel deze pagina

Comfortabele kamers bij de gezelligheid van De koog

De comfortabele een- tot vierpersoonskamers van dit gemoedelijke, huiselijke en rookvrije hotel zijn ruim opgezet en voorzien van een zitje, een waterkoker en een minibar die dagelijks wordt bijgevuld. Ook de badkamers zijn zeer compleet ingericht. Enkele kamers hebben een terrasje en op sommige kamers is de hond welkom (in overleg). Voor de wintermaanden zijn er speciale arrangementen.

Het uitstekende ontbijtbuffet, met veel producten van het eigen eiland, wordt geserveerd in de gezellige serre van het hotel. Later op de dag fungeert diezelfde serre als lounge/bar, waar gasten kunnen neerstrijken voor bijvoorbeeld een heerlijke Texelse Skuumkoppe, een lokaal juttertje of een lekkere kop koffie.

De locatie van Hotel Het Uilenbos is perfect. Vlakbij de gezelligheid van De Koog, met z’n vele terrasjes, cafés en restaurants en op slechts 10 minuten van het prachtige zandstrand, met z’n sfeervolle strandhuisjes en paviljoens. Ook duinen, bossen en natuurgebieden zijn vlakbij. Overigens is vanuit De Koog het hele eiland uitstekend te bereiken, met het meest zuidelijke dorp Den Hoorn op 10 kilometer en het meest noordelijke dorp De Cocksdorp op 12 kilometer. Ook in die zin vormt Het Uilenbos een uitstekende uitvalsbasis. De families Gort en Halsema helpen hun gasten graag op weg met tips en leuke adressen.

Naast hotelkamers beschikt Het Uilenbos over een aantal vakantiebungalows, van een intiem tweepersoons huisje tot een ruime zevenpersoons bungalow voor een groter gezelschap. De huizen zijn van alle gemakken voorzien en bevinden zich in of in de buurt van De Koog.

Hotel Het Uilenbos

Boodtlaan 40
1796 BG
De Koog

Meer van dit op Texel

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog een aantal interessante artikelen voor je op een rijtje gezet

гав

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp